Ona Moianès

L’equip de Les Escoles guanya el 1r Torneig de barris d’Oló

L’equip de Les Escoles guanya el 1r Torneig de barris d’Oló

ALBERT VILANOVA FARRÉS- Ahir a les 7 de la tarda es va disputar el Primer Torneig de Barris de Santa Maria d’Oló. El torneig va tenir una molt bona acollida i la pista de les escoles es va omplir de participants i gent que va anar a veure els partits. Tot i una pluja inicial que molestava tant als espectadors com als jugadors, el torneig va transcórrer amb normalitat i també amb força puntualitat.

El poble es va dividir en sis barris per crear els equips, i cada una tenia la samarreta d’un color determinat. Els Ravals anaven de color groc, l’equip de Dalt al Poble fins al Riu blanc, a Dalt les Cases i Rodalies verd, a la zona del Torrent Gros rosa, al Cor d’Oló blau i a l’equip de la zona de Les Escoles taronja.

A partir d’aquí, per jugar es van organitzar els barris en dos grups de 3 equips cadascun. En un grup hi havia els equips del Cor d’Oló, les Escoles i Dalt les Cases, mentre que a l’altre hi jugaven Els Ravals, el Torrent Gros i Dalt al Poble. D’aquests 3 equips que tenia cada grup, es jugava tots contra tots i es classificaven els dos primers.

Després dels partits de la primera fase, que duraven 20 minuts, van quedar eliminats dos barris veïns, com són el Torrent Gros i el Cor d’Oló.  Llavors ja es va passar a fer les semifinals, que enfrontaven els 4 equips classificats, on en 2 partits molt disputats es van decidir els finalistes. En l’eliminatòria entre Dalt al Poble i Dalt les Cases va acabar-se classificant Dalt al Poble, i en la que enfrontava Els Ravals contra Les Escoles van guanyar els segons.

Després d’això encara es va jugar el 3r i 4t lloc entre els dos perdedors de semifinals, que es va endur el barri d’Els Ravals, i després ja va arribar el plat fort, la final entre Dalt al Poble i Les Escoles. Lògicament s’esperava un resultat molt igualat, però no va ser així. L’equip de Les Escoles es va avançar al marcador i no va donar peu a la remuntada de Dalt al Poble. Finalment el resultat va ser de 3 a 0 favorable a Les Escoles, que es va endur el torneig en un partit que va acabar-se pràcticament a les 12 de la nit.

Torneig de barris d'Oló. Fotografia: Albert Vilanova

Torneig de barris d’Oló. Fotografia: Albert Vilanova

Related Posts