Ona Moianès

Guiteras: “Ens hem ajuntat gent molt diferent, però som la garantia”

Guiteras: “Ens hem ajuntat gent molt diferent, però som la garantia”

  • Junts pel Sí presenta el seu programa electoral pel 27s a Santa Maria d’Oló

NÚRIA PICAS RODOREDA – Dionís Guiteras, alcalde per ERC de Moià, President del Consell Comarcal del Moianès i Vicepresident de la Diputació de Barcelona i David Saldoni, alcalde per CIU a Sallent han estat els encarregats de presentar el programa electoral de Junts pel Sí a Santa Maria d’Oló.

Ambdós ponents han recordat el moment històric que està vivint Catalunya i s’han referit “a la gran cosa que està apunt de passar al nostre país”, una “cosa” que per l’envergadura que té “necessita d’eines igualment grosses. I una d’aquestes eines és la llista conjunta de Junts pel Sí: el mecanisme potent i nou per demostrar a Europa i de fet al món sencer la voluntat d’independència del nostre poble”.

Els ponents han demanat a la setantena d’assistents a l’acte que no tinguessin por i que no els fallessin les forces a l’hora de posar a l’urna el vot decisiu que farà donar un tomb a la història de Catalunya. Saldoni ha recordat que “de por i d’incerteses n’hi ha hagut en molts moments històrics, però aquesta vegada anirem a votar pel sí o pel no, i no ens han de fallar les energies. L’última intervenció ha estat la de Guiteras, segons el qual “els enemics som nosaltres mateixos” i ha finalitzat dient que el 27s és “un somni”, però que aquest somni es podrà enriquir més els dies 28, 29 i 30,  “perquè la independència ens està brindant una oportunitat única i que ens permetrà construir el país nou que volem”.  L’acte ha finalitzat, desprès de les preguntes d’alguns dels assistents, amb un berenar-col·loqui.

Related Posts

Leave a Reply