Ona Moianès

Castellterçol vol recuperar la biblioteca i s’ofereix a acollir l’arxiu comarcal del Moianès

 

  • L’alcalde de Castellterçol Isaac Burgos ha aprofitat la visita del Conseller de Cultura Santi Vila per demanar la complicitat de les institucions

JORDI GIBERT TEIXIDOR – Aprofitant la visita del Conseller de Cultura, Santi Vila, per donar el tret de sortida a l’any Prat de la Riba, l’alcalde de Castellterçol, Isaac Burgos, ha aprofitat per abordar temes pendents en matèria de cultura, per una banda a nivell local ha buscat complicitats de Generalitat i Diputació per recuperar la biblioteca que havia tingut el municipi. Per complir els requisits de població mínima i aconseguir el suport d’aquestes institucions, Burgos proposa crear una Biblioteca mancomunada amb Sant Quirze Safaja, Castellcir i Castellterçol.

      Isaac Burgos sobre Biblioteca Castellterçol

En àmbit comarcal, Burgos s’ha ofert perquè Castellterçol sigui l’emplaçament del futur Arxiu Comarcal del Moianès. L’alcalde ha reconegut que és un tema pendent a tractar amb el consell comarcal i els altres municipis del Moianès. Tot i així, Burgos aposta per una comarca descentralitzada i que Castellterçol està preparat per ser el referent cultural del Moianès.

      Isaac Burgos sobre Arxiu Comarcal del Moianès

Related Posts