Ona Moianès

La Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, visita el Moianès

La Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, visita el Moianès

El passat dimecres 10 de maig, Meritxell Borràs, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, va visitar el Moianès acompanyada de Montserrat Mundi, directora general d’Administració Local de Governació, Administracions Públiques i Habitatge i  Ivet Castaño, directora dels Serveis Territorials de Governació, Administracions Locals i Habitatge a la Catalunya Central.

La Consellera va visitar diferents Ajuntaments de la comarca i va conèixer de primera mà els projectes i necessitats de cadascun d’ells. També va poder visitar recursos turístics del Moianès, coneixent d’aquesta manera la nova comarca i el seu funcionament. A la seu del Consell Comarcal s’hi va reunir amb el president del Consell, els vicepresidents, el president de l’Assemblea d’alcaldes i els consellers del Consell per interessar-se per la posada en funcionament d’aquest nou Consell Comarcal, i les competències assumides en Serveis Socials, Ensenyament, Joventut i Territori.

Els consellers van aprofitar per explicar que s’està treballant en l’ estudi i posada en funcionament de nous serveis mancomunats pels Ajuntaments , com ara l’Oficina de Serveis Tècnics o els serveis informàtics. Es va parlar també de temes relacionats amb l’habitatge, entre ells la situació actual de l’Oficina Local d’Habitatge del Moianès i la la de l’habitatge social.

Des del Consell Comarcal es valora molt positivament aquesta visita, que permet enfortir llaços i treball en xarxa entre les administracions i que ha permès veure també de quina manera comença a caminar el Consell Comarcal del Moianès. En la seva signatura al llibre d’Honor del Consell Comarcal, Borràs va destacar que han estat els forts lligams dels 10 municipis que constitueixen el Moianès els que han materialitzat la 42a comarca de Catalunya, i ha animat el Moianès a participar de l’anhel de llibertat, benestar, progrés i justícia social del país.

Related Posts