Ona Moianès

Relleu a l’alcaldia de Castellcir

Relleu a l’alcaldia de Castellcir

  • El convergent Salvador Rovira pren el càrrec del república Eduard Guiteras

POL ESTRADA PLANS –   Aquest passat dilluns 29 a les 19:30 va tenir lloc el ple extraordinari de l’Ajuntament de Castellcir per l’elecció del nou alcalde. L’acte origina degut a la renúncia presentada per Eduard Guiteras en compliment del pacte de legislatura subscrit l’any 2015 entre ERC-Acord Municipal i CIU (actualment PDCat).

Primerament es va constituir la mesa, formada pel regidor més gran, Francesc Güell, i per la regidora més jove, Mireia Navarro. A continuació, es va demanar quins dels diferents grups polítics assistents presentaven candidatura i GIC i PDCat van respondre afirmativament. Es va procedir a la votació nominal i els resultats finals van ser de 4 vots favorables a Salvador Rovira (PDCat) i 3 per a Francesc Güell (GIC). El president de la mesa va preguntar a Rovira si acceptava el nomenament com alcalde i, tal i com s’esperava, va respondre assertivament.

Tot seguit, el flamant alcalde va dirigir paraules d’agraïment al suport rebut, a la presència del públic i esbossà l’experiència d’aquests dos anys de govern i les idees pels dos següents. Després va donar la paraula a Güell, que va explicar l’actuació del grup que dirigeix i la tasca feta des de l’oposició.

Finalment, l’alcalde sortint, Eduard Guiteras, va fer un balanç del període dirigint el consistori i va lliurar la vara d’alcalde a Rovira.

 

Related Posts