Ona Moianès

El Torneig de Futbol Sala de Castellterçol commemora el seu 40è aniversari

El Torneig de Futbol Sala de Castellterçol commemora el seu 40è aniversari

Se celebrarà del 26 de juny al 4 d’agost, reafirmant-se així com el campionat de futbol sala amb més antiguitat de Catalunya

POL ESTRADA.- Des de ja fa quaranta anys, l’estiu arriba acompanyat del Torneig de Futbol Sala de Castellterçol. El campionat, que es disputa en la seva gran part durant el mes de juliol, és considerat el més longeu de Catalunya i el millor de la comarca del Moianès (abans Vallès Oriental). Des del 1978, any que va tenir lloc la primera edició, fins al 2001, els partits es disputaven a la pista de la Piscina Municipal. Posteriorment, el Poliesportiu Municipal Joan Casanovas va prendre el relleu.

La iniciativa va ser promoguda pel C.F. Castellterçol per incentivar la seva economia i cobrir les despeses anuals corresponents. A més, també pretenia fomentar la pràctica de l’esport al poble i als voltants. Anys després l’Ajuntament i la Penya Barcelonista de la vila també van unir-se al propòsit del club.

Avui dia el torneig segueix acaparant èxit rere èxit. Es juguen partits de dilluns a divendres des de primera hora de la tarda fins a fregar la mitjanit, on participen des de prebenjamins fins a veterans, passant per una categoria sènior de fèmines. Així mateix, els partits són xiulats pel Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana.

La quarantena edició de l’esdeveniment va iniciar el passat dilluns 26 de juny i finalitzarà el divendres 4 d’agost. Per homenatjar els inicis del torneig es realitzaran un seguit de partits commemoratius que tindran lloc els dies 15 i 29 de juliol a la pista de la Piscina Municipal. Alguns dels equips que van participar en les primeres edicions (Barrats, Ciril·lis, Gràfics, Tosca, Lufober, Granjers, Bussen Fut i Cosmos) seran els encarregats de fer rodar la pilota.

Fotografia: Arxiu Torneig de Futbol Sala de Castellterçol

Related Posts