Ona Moianès

Castellterçol celebra l’Activarium 2017

Castellterçol celebra l’Activarium 2017

La iniciativa, ideada pel col·lectiu Activaterçol, ha promogut diverses actuacions musicals i teatrals repartides pels carrers de la vila

POL ESTRADA.- Dissabte 8 de juliol es va celebrar, durant tot el dia, l’edició anual de l’Activarium. L’esdeveniment va estar organitzat per Activaterçol, una associació que pretén fomentar l’oci i la cultura a la vila de Castellterçol mitjançant l’impuls de múltiples activitats.

L’acte va iniciar a les 10.30 a la Plaça Dr. Fargas amb la funció de la companyia de circ Moi Jordana. Tot seguit, i fins a fregar les nou del vespre, van prendre el relleu solistes i grups de renom com Jose Luis Landry (La ruta de la castanyola), Lídia Clua (titelles), Conjunt instrumental La Bufa (música clàssica), Duet Jazz (jazz), Gospel Castellcir (gospel), FeRm Teatre (teatre), La Reina del Mapa (teatre), Cor Juvenil del Conservatori de Manresa (cor), Su&Si (rock acústic) i Marc Cuevas (blues).

Curiosament, els escenaris anaven variant, fet que generava una atmosfera càlida i familiar arreu dels carrerons del municipi. La plaça de l’Església i la Plaça Vella també van acollir algunes de les actuacions.

Finalment, l’Activarium 2017 va cloure als Jardins de Cal Recader amb els concerts del cantautor L’home Trencat i del grup de versions Piris.

 

Related Posts