Ona Moianès

El Moianès projectarà aquest cap de setmana el documental “Las cloacas de Interior”

El Moianès projectarà aquest cap de setmana el documental “Las cloacas de Interior”

Els pobles d’Oló, Castellterçol i Moià projectaran aquest cap de setmana el documental “Las cloacas de Interior” que ha produït Mediapro sota la direcció de Jaume Roures. Es tracta de la primera acció de la campanya “Crida per la democràcia” d’Òmnium Cultural a favor del referèndum de l’1 d’octubre.

La producció és el resultat de nou mesos d’investigació i anàlisi sobre les maniobres ocultes del Ministeri de l’Interior d’Espanya, dirigides sobretot cap a personalitats relacionades amb l’independentisme català.

Aquest cap de setmana serà la primera vegada que el documental es podrà veure a la comarca. A Castellterçol es projectarà el dijous 13 de juliol a les 21.30 h a l’Espai Escènic. A Moià, en canvi, es farà el divendres 14 a les 20.00 h a l’Auditori de Sant Josep i a Santa Maria d’Oló a les 21:30 h a la plaça Sant Antoni M. Claret d’aquest mateix dia. A escala de Catalunya, però, també es projectarà a un centenar de municipis durant el cap de setmana.

“Las cloacas de Interior” és un documental envoltat de polèmica, sobretot per les dificultats que han patit els productors a l’hora de difondre’l. Aquí en podeu veure el tràiler:

Related Posts