Ona Moianès

Oló se suma a “la Marató per la democràcia”

Oló se suma a “la Marató per la democràcia”

Santa Maria d’Oló també s’ha sumat aquest matí a “la Marató per la democràcia”, la iniciativa d’Òmnium Cultural que ha animat a gairebé tots els municipis de Catalunya a concentrar-se davant dels ajuntaments per defensar el referèndum de l’1 d’octubre. Ho ha fet, concretament, amb l’acte “Oló de dret al sí”, on els veïns han participat, ja de bon matí, en tallers per dissenyar pancartes, cartells i murals per encartellar el municipi.

L’acte també ha comptat amb quatre debats sobre temes que poden afectar els joves, la gent gran, l’economia i la sanitat en una futura República. Així, a partir de les dotze del migdia els olonencs han pogut debatre i resoldre dubtes amb els diferents ponents. Els col·loquis han acabat amb un dinar popular.

Després del sobretaula, però, la jornada ha seguit amb l’acte de campanya d’Oló pel Sí, que ha comptat amb les intervencions d’un dels membres del Secretariat Nacional de l’ANC, Bernat Vila; l’alcalde de Sallent i membre de la direcció del PDeCAT, David Saldoni; i la Diputada al Parlament per ERC, Adriana Delgado. Els parlaments s’han basat, principalment, en la reivindicació de la democràcia i el dret a votar. Els convidats, però, també han animat als veïns a “seguir d’empeus” aquesta setmana prèvia al referèndum per aconseguir la independència des de tots els municipis de Catalunya.

 

 

Related Posts