Ona Moianès

Ràdio Castellterçol es prepara per l’estrena definitiva

Ràdio Castellterçol es prepara per l’estrena definitiva

  • L’emissora, encara en fase de proves, ultima els detalls per quadrar la programació de cara a setembre

A finals de 2017 naixia un projecte d’emissora local que feia temps que s’estava cuinant. Després de la breu trajectòria que Ràdio Castellterçol va tenir fa trenta anys aproximadament, un grup de cinc castellterçolencs ha decidit reobrir-la. El projecte ha estat finançat per l’Ajuntament, que suma una entitat més en el seu llarg llistat. Els responsables preveuen que l’estrena definitiva serà el proper setembre. Tanmateix, tot i no tenir la graella de programació quadrada, a hores d’ara ja s’emeten programes en fase de proves i radiofòrmula per la freqüència de l’emissora (107.0 FM).

Els cinc principals de l’entitat consideren que la directa participació dels castellterçolencs és un dels pilars fonamentals pel correcte funcionament de l’emissora. Actualment tenen una cinquantena de col·laboradors -ja sigui per produir programes, fer de tècnic, gravar falques, etc.- i unes vint propostes de nous programes en marxa, tant d’informació local com d’entreteniment, passant per musicals.

Berta Gusi, una dels cinc promotors del projecte, assegura que “l’objectiu d’obrir l’emissora és donar veu al poble i ser un element més que ajudi a unir els veïns”.

Per altra banda, fa un balanç positiu dels primers mesos al capdavant de la ràdio. “Ha estat un any de reunions, de treball i de pensar de quina manera podríem dur a terme aquest projecte. I veure’l néixer ha estat i segueix sent una experiència fantàstica i molt il•lusionant, tant pels principals responsables com pel poble en general, que així ens ho han fet arribar. La major part de la gent té moltes ganes de tornar a tenir una ràdio a Castellterçol. En un futur, espero que l’emissora es consolidi i segueixi creixent per convertir-se en un mitjà de referència al Moianès, crec que tota l’activitat que es genera a Castellterçol es mereix tenir un altaveu així. I estic segura que aquesta vegada les coses aniran millor”, sentencia Gusi.

Related Posts