Ona Moianès

Arriba la festa major a Castellterçol

Arriba la festa major a Castellterçol

  • Del divendres 24 al dimarts 28 els carrers de la població moianesenca s’ompliran d’activitats i actes per a tots els públics

Com ja és tradició, el quart cap de setmana del mes d’agost Castellterçol celebra la seva festa major. És llavors quan els carrers i les places s’omplen de gegants i capgrossos, de balladors que porten ciris i almorratxes, de diables i diablets, de repics de campanes i samarretes de colors, de gent que fa el vermut i nens que dibuixen, de valsos i festa jove, de gent que fa esport o balla sardanes, d’alguns que van a dormir tard o d’altres que veuen néixer el sol. Tot plegat succeirà des d’avui, divendres 24 d’agost, fins el proper dimarts, 28 d’agost.

Les activitats comencen la tarda del divendres 24 amb la XIV Festa de la bicicleta i els patins, per després seguir amb el III Festival de colors i, al vespre, amb el Karaoke. A la mitjanit hi haurà la primera nit de DJ’s, amb la ja tradicional Festa Activaterçol. Pel que fa dissabte 25 les activitats seguiran sent abundants i variades; XXI Cursa Castell-Castell, cercavila de gegants i nans i correfoc, entre moltes d’altres. A més, també es llegirà el Pregó de Festa Major des del balcó de l’Ajuntament.

La gresca segueix diumenge 26 i dilluns 27. Des del Ball del Ciri i la Dansa de Castellterçol, fins la XXVIII Caminada popular, passant per actes tradicionals i activitats com sardanes, futbol i missa. La festa major es clourà la nit de dimarts 28 amb una cercavila nocturna i el grup de versions Sixtus i els posteriors DJ’s.

Related Posts