Ona Moianès

Entitats, partits i institucions homenatgen Rafael Casanova a Moià

Entitats, partits i institucions homenatgen Rafael Casanova a Moià

  • El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir El Homrani, encapçala l’ofrena floral al monument del fill predilecte del municipi

Com cada onze de setembre, el monument a Rafael Casanova que hi ha a la Plaça de l’Hospital de Moià ha estat notícia. A les dotze del migdia, entitats, partits polítics i institucions del Moianès i de Catalunya, encapçalades per la Generalitat i l’Ajuntament de Moià, han homenatjat amb ofrenes florals el monument de l’últim conseller en cap de Barcelona durant la Guerra de Successió i fill insigne de la capital del Moianès. L’acte ha estat encapçalat per Dionís Guiteras, alcalde de Moià, i Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, que ha ofert l’ofrena floral en nom del govern català. A més, també hi han assistit representants de diferents pobles de la comarca.

En els parlaments, El Homrani ha assegurat que “la raó ens fa ser millors i més bones persones. La raó ens permet explicar que volem un projecte millor per a tothom. Hem de treballar per continuar essent un sol poble”. L’acte ha transcorregut com és habitual; els artillers de l’Associació ARH Moià 1714 han realitzat el tradicional Salva d’Honor. Tot plegat, ha acabat amb l’interpretació dels Segadors per part de l’Espai Musical Moià i amb l’actuació dels Falcons de Castellcir.

Related Posts