Ona Moianès

La Fira de Nadal de Santa Maria d’Oló clou una exitosa edició

La Fira de Nadal de Santa Maria d’Oló clou una exitosa edició

  • La vint-i-tresena edició de l’esdeveniment ha omplert els carrers del municipi amb una gran varietat de parades, tallers i actuacions

La tradicional Fira de Nadal de Santa Maria d’Oló ha celebrat la vint-i-tresena edició aquest darrer matí del diumenge 23 de desembre a la Plaça Catalunya, un dels punts cèntrics del municipi. La iniciativa l’ha promogut l’Ajuntament de Santa Maria d’Oló amb el suport del Consorci del Moianès, del Consell Comarcal del Moianès i de la Diputació de Barcelona, entre d’altres. L’esdeveniment, que s’ha inaugurat a les nou del matí i ha finalitzat al migdia, ha constat de parades d’artesania i productes de la terra, a més de tallers i activitats per amenitzar l’ambient.

El primer taller en iniciar, i un dels més destacats, ha estat la demostració de filat i treball artesanal de la llana, que ha començat a les deu del matí i ha finalitzat a la una del migdia. D’onze a dotze, la cuinera granollerina Ada Parellada ha aportat el seu granet de sorra amb un taller de cuina de Nadal sostenible.

Pel que fa les actuacions, a tres quarts d’onze, els Gegants d’Oló han dut a terme la seva ballada pertinent. Seguidament ha pres el relleu l’Esbart Rosa d’Abril de Castellterçol, que ha aportat la seva versió més nadalenca, i Raül Benéitez, amb una actuació per a infants. Finalment, a dos quarts de dues, ha tingut lloc una cantada de nadales a càrrec de l’Escola de Música d’Oló. La fira ha finalitzat amb un vermut popular amb productes de proximitat, la majoria d’ells del Moianès.

Related Posts