Ona Moianès

La preinscripció escolar als centres educatius de Moià es faran preferentment de forma telemàtica a causa de la Covid-19

La preinscripció escolar als centres educatius de Moià es faran preferentment de forma telemàtica a causa de la Covid-19

Així ho han anunciat les diverses escoles i l’institut de la capital del Moianès, tot seguint les indicacions del Departament d’Educació. D’aquesta manera, el calendari escolar obre el termini de preinscripcions pel curs vinent d’aquí dos dies, del 13 de maig fins el 22, i inclou tant els alumnes de primer cicle infantil d’escola bressol fins els alumnes de 4rt d’ESO. En canvi, pel que fa a la preinscripció als ensenyaments postobligatoris, de batxillerat i cicles formatius, el termini serà del 27 de maig al 3 de juny.

Des del web dels diferents centres educatius s’informa de com fer la preinscripció en suport informàtic en cada cas. Per norma general, però, es recomana omplir la sol·licitud que es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament de Moià o al web ensenyament.gencat.cat. Tant la sol·licitud com la resta de documentació requerida s’haurà d’enviar per correu electrònic al centre que pertoqui.

En el supòsit de no poder presentar la sol·licitud de forma telemàtica, i sempre per motius excepcionals, es podrà presentar personalment del 19 al 22 de maig. Caldrà demanar cita prèvia al centre per telèfon i presentar-se a l’hora indicada amb tota la documentació requerida. Al fer-ho presencialment es recomana no venir acompanyats, dur mascareta i guants de forma obligatòria i portar bolígraf de casa per si cal acabar d’omplir algun apartat. 

Related Posts