Ona Moianès

S’obre el període d’inscripcions pel Campus Esportiu d’Oló que es celebrarà en les dates habituals tot i la pandèmia

S’obre el període d’inscripcions pel Campus Esportiu d’Oló que es celebrarà en les dates habituals tot i la pandèmia

La realització dels casals d’estiu de la comarca, organitzats pel Consell Esportiu del Bages, no se suspèn ni s’aplaça malgrat la crisi sanitària. De fet, el govern municipal ja ha anunciat el cartell amb les dates i els horaris. El campus es farà en els dies habituals, coincidint amb les vacances escolars. Així doncs, del 22 de juny al 31 de juliol i del 31 d’agost al 10 de setembre, els nens i joves del poble tindran l’oportunitat de participar en aquesta proposta lúdico-esportiva. 

L’edició d’enguany girarà al voltant de la temàtica dels exploradors i la seva màquina del temps, tot descobrint èpoques i móns a partir dels esports, els jocs, els tallers i les diferents activitats. L’edat dels participants va des de P3 fins a joves de 4rt d’ESO que estaran separats en diferents grups segons l’edat i respectant les normes de seguretat. 

La data límit per inscriure’s al campus és l’11 de juny. Es podran fer les inscripcions via online al web de l’Ajuntament www.olo.cat o directament de forma presencial a la Casa de la Vila tot demanant cita prèvia abans. El divendres 5 de juny a les 8 del vespre es farà una reunió informativa de forma telemàtica. D’altra banda, l’organització de l’esdeveniment alerta que les dates previstes i les places disponibles es poden veure alterades en funció de com evolucioni la pandèmia.

Related Posts