Ona Moianès

Una avaria obliga a aplaçar l’obertura de les piscines de Castellterçol

Una avaria obliga a aplaçar l’obertura de les piscines de Castellterçol

La data prevista per obrir era avui mateix, 15 de juny, però una avaria en el sistema de l’aigua de la piscina mitjana ha fet que fos impossible el començament de la temporada a Castellterçol, una de les obertures més matineres de la comarca. Malgrat tot, ja s’està treballant per solucionar aquests problemes i l’Ajuntament ha comunicat que la intenció és obrir les portes definitivament aquest dijous. 

L’obertura coincideix amb el pas de la regió sanitària central a la fase 3. De fet, aquesta era una condició indispensable per obrir l’equipament municipal. Val a dir que hi hauran mesures de prevenció de contagis i seguretat que faran que la temporada sigui particular. Per exemple, hi haurà un control de temperatura personal a l’entrada. A més, l’horari no serà continuat durant el dia, si no que s’establirà en dos torns: de 10h del matí a les 14.30h, i de les 15h de la tarda a les 20h. L’aforament màxim de la instal·lació estarà regulat a 235 persones mentre que per entrar a l’aigua caldrà tenir el permís del socorrista. Unes altres mesures obligatòries seran l’ús de mascareta, així com també l’ús de gel hidroalcohòlic i portar posades les xancletes per tot el recinte. D’altra banda, l’Ajuntament recomana portar paraigües per protegir-se del Sol durant l’espera que es pot produir a l’entrada d’accés, portar ulleres de nadador a l’aigua i venir amb el banyador posat de casa. 

Donada la situació, enguany no es faran classes de natació i hi hauran limitacions d’accés. Per aquesta raó, l’Ajuntament ha anunciat que farà una bonificació del 70% del preu del carnet de la piscina i el tiquet d’entrada. Amb tot plegat, l’equipament estarà obert fins l’1 de setembre sempre que la situació sanitària ho permeti. 

Related Posts