Ona Moianès

Sant Quirze Safaja vol crear un directori amb els professionals que viuen al poble

Sant Quirze Safaja vol crear un directori amb els  professionals que viuen al poble

Segons l’Ajuntament, la pandèmia i la crisi sanitària provocada pel coronavirus ha posat de manifest la necessitat de crear una xarxa de promoció econòmica local. 

Per aquesta raó, amb el nom de “Truca’m al timbre, som complementaris”, el govern municipal ha presentat una campanya per donar a conèixer el talent i els serveis professionals de Km 0 entre els veïns i veïnes del poble. Un altre aspecte que vol aportar la iniciativa és potenciar l’enriquiment personal entre els seus conciutadans. 

La campanya en sí es basa en posar a l’abast a la població de Sant Quirze un directori de professionals que estarà disponible al web de l’Ajuntament més endavant. No hi haurà limitacions per cap sector professional ni tampoc per tot aquell que vulgui aportar el seu talent, encara que aquest sigui des de l’amateurisme. 
Així doncs, tothom qui ho vulgui, pot entrar la informació que cregui convenient detallant els seus coneixements i el que vol o pot oferir. Es pot fer ja de forma telemàtica al web municipal santquirzesafaja.es.

Related Posts