Ona Moianès

Torna la cultura a “El Centru” de Castellterçol amb música, dansa i teatre

Torna la cultura a “El Centru” de Castellterçol amb música, dansa i teatre

Malgrat les dificultats derivades per la pandèmia, el poble acollirà espectacles de diferents disciplines artístiques com música, dansa i teatre. L’Ajuntament i la regidoria de Cultura han decidit tirar endavant una nova temporada de programació professional al centre d’arts escèniques de “El Centru”. Ho faran amb un espectacle mensual i sempre que les normatives i les restriccions dels governs català i espanyol així ho permetin.

Malgrat tot, la nova programació s’anuncia amb optimisme i amb ganes d’apostar per la cultura en totes les seves vessants. La primera actuació serà el 23 d’agost de la mà de les Bowings i la seva música dels anys 20. El concert d’obertura, però, s’ha programat a l’aire lliure, al Bosquet de Can Sedó. 

Al setembre serà el torn del teatre amb la comèdia “Les coses excepcionals” amb l’actor Pau Roca. A l’octubre, “After the party”, espectacle de dansa amb Thomas Noone Dance amb el qual va ser finalista als Premis Max com a Millor Intèrpret Masculí. Al novembre, comèdia teatral amb l’obra “La mascarada”, una producció d’Els Pirates Teatre. I per acabar, al desembre, l’espectacle de cabaret “Akelarre” del grup The Feliuettes per tancar una temporada excepcionalment atípica. 

Related Posts