L’acte educatiu organitzat pel Consell Comarcal i la Universitat Ramon Llull ha sigut tot un èxit i vol esdevenir un punt de referència pel que fa a la formació continuada. De la mateixa forma, un any més ha mantingut les portes obertes a tothom, tant a ciutadans de la comarca com els que són de fora. Marta Fàbrega, una de les mestres del curs de la tarda, i gerent de les Coves del Toll, destaca la reeixida edició d’enguany.
Tot i la pandèmia l’equip rector va tenir clar en tot moment que si hi havia alguna possibilitat de tirar endavant la Universitat d’Estiu ho farien. I així ha sigut, del 6 al 10 de juliol s’han dut a terme els dos cursos que es basaven en visites a l’exterior, un pel matí i un per la tarda. Pel que fa al segon curs, basat en la descoberta dels valors naturals del Moianès, Marta Fàbrega destaca la bona predisposició dels alumnes i com això va suposar reactivar l’activitat a les Coves del Toll.
La sisena edició celebrada enguany ha comptat amb un total de 56 participants i gairebé totes les places disponibles plenes. També cal destacar les gairebé 300 persones que es van aplegar al Parc de Moià dijous passat per assistir a la taula rodona sobre “Viure amb el coronavirus”. En el marc d’aquesta xerrada es van dipositar unes caixes de cartró per fer aportacions voluntàries destinades a la fundació Càrites. En total, l’organització va aconseguir recaptar 523,12 €.