Ona Moianès

Monistrol de Calders celebra La Mostra amb un cartell farcit d’activitats organitzades per les entitats del poble

Monistrol de Calders celebra La Mostra amb un cartell farcit d’activitats organitzades per les entitats del poble

L’activitat cultural no para a l’estiu a la petita població de Monistrol de Calders. El municipi que compta amb gairebé 700 habitants duplica la seva població a l’estiu i això fa que els actes i esdeveniments també es multipliquin. Segons l’alcalde Ramon Vancells, Monistrol és un poble d’estiueig i això fa necessari ampliar el calendari festiu i cultural. 

Ramon Vancells, alcalde de Monistrol de Calders

Aquest cap de setmana és el torn de “La Mostra” d’entitats, un seguit d’actes molt variats per arribar i fer participar a tots els públics. Un altre element també és mostrar la riquesa i la bona salut de les entitats del poble. Així doncs, avui divendres es durà a terme un concurs de Dj’s improvisat organitzat pel Casal de Joves. Per dissabte l’AMPA ha preparat un taller de pintar samarretes i una guerra de globus d’aigua. A la tarda, el Grup de Petanca de Monistrol organitza un campionat, mentre que el Centre Parroquial farà una lectura de contes per pensar i l’Associació per les Defuncions ha preparat un taller de risoteràpia. A la nit arriba el plat fort, amb el Maridatge Conscient del Grup de consum “La Meuca” i un concert de les entitats amb el grup “Shumbia”. Diumenge l’acció no s’atura i segueix amb un taller de costura, activitats esportives i un recital poètic. Tots els actes amb una entitat diferent a darrera donant suport. Segons Ramon Vancells, el més satisfactori és la participació de la gent.

Paraules de Ramon Vancells

Un altre aspecte a tenir en compte a l’hora d’organitzar actuacions és el delicat estat actual pel coronavirus. Malgrat tot, l’alcalde de Monistrol deixa clar que la cultura és prou rellevant per no deixar de fer cap acte que es pugui realitzar amb totes les mesures i limitacions que calguin. 

Paraules de Ramon Vancells

Amb tot plegat, aquestes activitats es duen una setmana abans de Festa Major, que també vindrà carregada d’actes. De fet, l’Ajuntament ha treballat perquè a l’estiu cap setmana quedi buida. Per aconseguir-ho, Monistrol de Calders també programa les nits de les Vesprades Monistrolenques. Un certamen pensat per omplir d’actuacions en directe tots aquells caps de setmana amb un forat a l’agenda.

Related Posts