Ona Moianès

Un home fereix quatre Mossos a Moià amb una arma blanca de grans dimensions

Un home fereix quatre Mossos a Moià amb una arma blanca de grans dimensions

El succés es va produir dissabte a tres quarts de vuit quan el Sistema d’Emergències Mèdiques va avisar els Mossos. Els agents s’hi van apropar per executar l’ingrés no voluntari d’un home de 37 anys a un centre psiquiàtric. L’arribada dels sanitaris i la policia va provocar que l’home que pateix esquizofrènia es poses molt agressiu, agafés un ganivet de grans dimensions, probablement una catana, i ataqués els policies. 

Els agents van intentar reduir l’agressor amb una pistola tàser sense èxit i van acabar disparant-li un tret al braç per aturar-lo. Tres dels policies van patir ferides de gravetat a braços i mans, un dels quals ha sofert l’amputació d’un dit i la reconstrucció d’un altre. L’atacant va acabar detingut i traslladat a un centre hospitalari per tractar la ferida al braç. 

Fins als llocs dels fets s’hi van desplaçar quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra, quatre ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques, que es va endur l’agent ferit de més gravetat. Tant els altres dos policies ferits com l’agressor, veí de tota la vida de Moià, van ser evacuats en ambulància. Actualment, tots els implicats estan fora de perill. 

Related Posts