Ona Moianès

Un nou festival que fusiona poesia i música trap arriba a Moià

Un nou festival que fusiona poesia i música trap arriba a Moià

El certamen tindrà lloc el proper 16 d’agost amb el nom de “F*cking mots”.

El festival té per objectiu que poetes i músics intercanviïn recursos tan expressius com artístics. La poesia, com també la musica urbana trap, tenen en comú l’ús de la paraula. Això, segons els organitzadors, “permetrà explorar l’exercici poètic des de formes variades utilitzant la llengua”. 

Algunes de les propostes que es podran veure i gaudir al festival seran, per exemple, el grup de trap del Moianès “Clik 02”, que adaptaran poemes de Josep Carner interpretant-los amb l’estètica i els ritmes propis del trap. D’altres actes són el recital de lletres trap-reggaeton que faran el col·lectiu “La Rateta ja no escombra l’escaleta” en format de lectura poètica. 

Pel que fa a d’altres actuacions, el certamen compta amb el jove traper de Monistrol de Calders VNX, entrevistat per Sara Roy a la secció musical de la Central “Música amb Denominació d’Origen”. També assistiran les poetes Juana Dolores Romero Casanova, Guim Valls, Anna Gas i David Caño, que llegiran les seves obres sobre bases de trap punxades per Nerea Campo. 

L’esdeveniment es farà en format reduït al Parc Municipal de Moià, un espai prou ample que, segons l’organització, “permetrà seguir amb atenció les indicacions en matèria de protecció i seguretat sanitària”.

Related Posts