Ona Moianès

El nou Parc de Bombers de Moià ja és operatiu

El nou Parc de Bombers de Moià ja és operatiu

Durant els últims mesos, l’edifici del Cos de Bombers ha estat sotmès a un seguit de modificacions que han donat lloc a una nova estructura més funcional. El nou espai torna a obrir després d’un any de reformes integrals per resoldre deficiències estructurals. Actualment presenta nous fonaments i forjat de formigó, terra de gres i una estructura modular de fusta. 

La construcció s’ha dut a terme al mateix solar i compta amb una superfície de 757 metres quadrats. L’edifici, però, ha incrementat en alçada per incorporar nous serveis com vestuaris amb dutxes, banys per a dones, una sala de reunions i un lavabo adaptat. 

L’antiga instal·lació va ser enderrocada perquè no es podia utilitzar. Calia fer-hi uns fonaments més sòlids així com millorar-ne les prestacions, i poder prescindir dels mòduls prefabricats que durant anys han servit als agents de la zona. 

Amb el nou edifici totalment operatiu, el Cos de Bombers ja pot tornar a fer les sortides corresponents per fer front a les emergències d’una forma més segura i comfortable. 

Related Posts