Ona Moianès

L’Assemblea vol mobilitzar 1.500 persones en 10 punts del Bages i el Moianès

L’Assemblea vol mobilitzar 1.500 persones en 10 punts del Bages i el Moianès

Les assemblees territorials de l’ANC s’enfronten a un repte organitzatiu a causa de la situació creada per la Covid-19. L’entitat independentista vol garantir el dret a la manifestació per la Diada i ho farà complint totes les mesures establertes per protecció civil, com la separació de 2 metres entre participants, 4 metres quadrats d’espai per persona, mobilització estàtica i espais delimitats amb ús de gel hidroalcohòlic. A més, serà obligatori inscriure’s prèviament. 

Els participants disposaran d’un número únic per verificar la seva participació en el punt corresponent. L’aforament total de les 10 mobilitzacions serà de 1.500 persones. Els actes més grans es faran a les capitals, Manresa i Moià. Però també hi haurà actes de mida semblant a Artés i Balsareny. A Sant Vicenç de Castellet, Sallent, Cardona, Sant Fruitós de Bages i Sant Martí de Torroella estan previstes mobilitzacions estàtiques. 

En paral·lel, tindrà lloc una rua de vehicles que sortirà des del pàrquing de l’antiga discoteca Menfis a ¾ de sis de la tarda per fer una marxa lenta fins a Lledoners, on s’espera arribar vora les 8 del vespre. Aquesta rua l’organitza l’assemblea territorial de Santpedor i Castellnou de Bages, conjuntament amb el CDR, el Consell Local per la República, Òmnium Bages i el Col·lectiu d’independentistes de la comarca. Per la seva banda, Sant Joan de Vilatorrada també farà una rua de vehicles fins a Lledoners que acabarà confluint amb l’altra rua al seu pas pel municipi.

Related Posts