Ona Moianès

El Museu de Moià acull l’exposició “Visions de la natura” de Sergi Ricart

El Museu de Moià acull l’exposició “Visions de la natura” de Sergi Ricart

L’exposició, que és temporal, es podrà veure al Museu de Moià – Casa Rafael Casanova fins el 30 d’octubre. 

En el marc dels actes de celebració dels 85 anys de l’obertura del museu, el centre exposa creacions de l’artista com són escultures, xilografies i aquarel·les. El talent de l’escultor Sergi Ricart i la seva passió per la natura es posa de relleu en cadascuna de les seves obres amb un gran realisme. L’artista de Barcelona és un enamorat de Moià i del Moianès, on hi té casa i on sempre que pot s’hi desplaça amb la família. 

De fet, el Museu – Casa Rafael Casanova i les Coves del Toll compten amb nombroses creacions de Sergi Ricart. Són obres de l’artista la remodelació del mòdul de grans dimensions i les reproduccions de pintures rupestres que s’han estrenat fa poc al Parc Prehistòric de les Coves. També és una creació de Ricart la nova rèplica d’Homo Sàpiens Sàpiens que es pot veure a la visita a l’interior de la Cova del Toll i que il·lustra el cartell de la mostra “Visions de la natura”.

L’entrada a l’exposició temporal és oberta a tots els públics i totalment gratuita. Es pot visitar en l’horari d’obertura del museu, que són els dijous, divendres i dissabtes de 2/4 d’11 del matí a les 2 de la tarda, dissabtes també per la tarda de 2/4 de 4 a les 6 i diumenges pel matí de 2/4 d’11 a les 3 de la tarda.

Related Posts