Ona Moianès

Alumnes i exalumnes de l’institut de Moià denuncien l’assetjament sexual d’un professor

Alumnes i exalumnes de l’institut de Moià denuncien l’assetjament sexual d’un professor

Ho han fet a través d’un compte d’Instagram que s’ha creat per explicar els casos viscuts a l’Institut Moianès. Des de la plataforma busquen donar visibilitat als fets i que el professor implicat deixi de donar classes. Alguns testimonis han explicat que el professor hauria tocat el cul d’una alumna i que aprofitava qualsevol excusa per acostar-se i tocar els braços dels seus alumnes. També una noia ha denunciat que li va aixecar la faldilla i d’altres testimonis han denunciat comentaris sexistes. 

Per la seva banda, el centre escolar ha emès un comunicat on asseguren que aquest curs no han rebut cap queixa en aquest sentit. Per això demanen que es faci arribar la denúncia, si s’ha donat el cas, per seguir els protocols establerts. Tanmateix, han lamentat la difamació pública i han fet una crida a la prudència. 

Les denúncies del centre de Moià a través de les xarxes socials arriben després d’accions similars d’alumnes i exalumnes d’un institut de Castellar del Vallès i un de Sabadell. En els dos casos s’ha obert una investigació per part dels Serveis Territorials d’Educació.

Related Posts