Ona Moianès

La plataforma “C59 segura” troba insuficient el projecte de la Generalitat

La plataforma “C59 segura” troba insuficient el projecte de la Generalitat

La Plataforma “C-59 Segura” veu insuficient la inversió d’1,5 milions d’euros projectada per la Generalitat per reformar la carretera.

El Conseller Damià Calvet, del Departament de Territori i Sostenibilitat, es va reunir fa uns dies amb alcaldes del Moianès per presentar com serà la reforma de la C-59. Ara, la plataforma ciutadana ha manifestat que agraeix que es posi el focus en la problemàtica de la carretera però recalquen que les inversions projectades són insuficients per convertir-la en una carretera segura. Jordi Tarradellas és membre de la plataforma.

La redacció inicial del projecte de la Generalitat preveu una inversió per modificar trams de ferm i ampliar cunetes en els 13 km que van de Sant Feliu de Codines fins a Moià. Calvet va remarcar que el paquet d’actuacions es duran a terme amb una especial atenció pel que fa a la seguretat viària i al confort de la conducció. Malgrat tot, des de la Plataforma “C-59 segura” continuen demanant un projecte de reformes que tingui una continuïtat.

Actualment el projecte està en fase de redacció. De fet, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat que té previst començar les licitacions de les obres l’estiu que ve. 

Related Posts