Ona Moianès

El Moianès es sensibilitza amb el 25N

El Moianès es sensibilitza amb el 25N

El Consell Comarcal del Moianès publica un vídeo de sensibilització amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

L’àrea d’Igualtat del Consell ha realitzat un audiovisual de gairebé 4 minuts amb la participació de tots els municipis de la comarca. Hi apareixen testimonis de totes les edats en diversos espais del Moianès. Homes i dones de diferents ètnies que comenten que la violència contra les dones pot prendre moltes formes, no només en l’àmbit de la parella.

La campanya s’ha presentat amb l’etiqueta #almoianesdiemNOalesviolències per denunciar una pràctica que, malauradament, segueix present a la nostra societat. Tot i això, el vídeo remarca que la població cada cop pren més consciència. 

El 25N ha servit perquè la gran majoria d’institucions, entitats i associacions fessin un crit unànim per dir “prou” a les violències masclistes. A través de les xarxes es van pronunciar els diversos partits polítics i ajuntaments, centres com l’Institut Moianès o l’Escola Pia, o també entitats com el Club Esportiu Moià. Finalment, la jornada també va comptar amb la lectura d’un manifest i un minut de silenci davant l’Ajuntament de Moià a les 12h del migdia.

Related Posts