Ona Moianès

Moià recull propostes per projectar un vídeo mapping a l’Església

Moià recull propostes per projectar un vídeo mapping a l’Església

L’Ajuntament vol projectar un vídeomapping sobre la façana de l’Església de Santa Maria la tarda del 26 de desembre.

El dia de Sant Esteve es projectaran un total de 150 làmines sobre la façana de l’Església amb un espectacle visual de gran format. Es farà servir la tècnica del vídeomapping, una eina que consisteix en reproduir imatges en moviment sobre una superfície real que fa de pantalla, combinant així l’art i la tecnologia. 

L’equip de govern vol obrir la iniciativa a la població i per això demana la participació ciutadana. El projecte està obert a totes les persones que desitgin col·laborar però, en especial, es recolliran imatges i dibuixos dels alumnes de 5è i 6è de l’Escola Josep Orriols i Roca i l’Escola Pia de Moià, així com també d’entitats i associacions. Si es sobrepassa el límit de làmines es seleccionaran les millors propostes. 

Per participar, cal adreçar-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) on es lliurarà una plantilla de la façana de l’església o també es pot descarregar directament a través del web de l’Ajuntament de Moià. Caldrà retornar-les a la mateixa oficina abans del dimecres 9 de desembre.

Related Posts