Ona Moianès

Castellterçol regala ponsèties a la gent gran pel seu esforç durant la pandèmia

Castellterçol regala ponsèties a la gent gran pel seu esforç durant la pandèmia

Aquest any 2020, l’equip de govern ha decidit canviar el format de les visites a les cases de la gent més gran del poble. Durant el mes desembre és tradició visitar les persones de 75 anys o més que estan empadronades soles o amb persones d’igual edat o superior. En la visita és habitual entregar-los un detall i felicitar-los les Festes de Nadal.

Enguany, es vol aprofitar aquesta visita per agrair l’esforç que han fet quedant-se a casa i tenint poc o nul contacte amb l’exterior. Una mesura que han pres per reduir els contagis en població de risc en un context de pandèmia com l’actual. Aquest agraïment es materialitzarà amb una ponsètia, l’anomenada “flor de Nadal”. Les plantes es repartiran durant aquest mes de desembre, abans de les dates de Nadal. 

Amb tot plegat, l’Ajuntament de Castellterçol ha anunciat que busca entre 10 i 15 persones voluntàries per fer-ne el repartiment. Per això han informat que totes aquelles persones d’entre 18 i 60 anys que es vulguin oferir poden posar-se en contacte a través del telèfon 667 870 075.

Related Posts