Ona Moianès

La Candidata del PdeCAT, Àngels Chacón, la primera en visitar el Moianès en precampanya

La Candidata del PdeCAT, Àngels Chacón, la primera en visitar el Moianès en precampanya

Ahir dimarts a la tarda, Àngels Chacón va presentar les seves propostes pel Moianès des del BCN Drone Center. El parc de drones internacional situat a Moià, punter a Europa en aquesta disciplina, ha sigut l’escenari on el Partit Demòcrata ha volgut explicar les millores que creuen necessàries per la comarca. La candidata Àngels Chacón ha començant parlant d’una reforma de la polèmica carretera C-59.

Chacón també ha explicat que volen redactar un projecte per impulsar la creació de 50 habitatges al Moianès. Una mesura que ha de servir per superar la manca de pisos de lloguer que té la comarca. A nivell ideològic i de full de ruta, la candidata del PdeCAT ha volgut marcar distàncies amb Junts x Catalunya.

A l’acte també ha participat el president del partit demòcrata al Moianès Àlex Mur, que acompanyarà a Chacón a la llista del PdeCAT. Mur ha carregat contra l’actual projecte del Departament de Territori per reformar la C-59, assegurant que el troben del tot insuficient.

A hores d’ara, encara falta veure quin lloc ocuparà Àlex Mur a la llista del partit per les properes eleccions. De moment, les enquestes electorals donen al PdeCAT alguna opció d’entrar al Parlament amb 1 o 3 diputats.

Related Posts