Ona Moianès

La Biblioteca de Moià exposa l’obra “Recordar també és despertar” de l’artista Eva Salvador

La Biblioteca de Moià exposa l’obra “Recordar també és despertar” de l’artista Eva Salvador

El projecte estarà disponible per la visita durant tot el mes de gener. 

L’exposició és una proposta artística i social que es va dur a terme pels carrers d’Atenes, a Grècia. El projecte s’ha realitzat amb la col·laboració de “Steps”, un organisme grec que treballa per donar resposta a aquelles persones que pateixen exclusió social i viuen en situacions marginals. L’entitat, amb seu a Atenes, mira de proporcionar, a través de propostes i accions específiques, oportunitats a les persones sense llar perquè aquestes puguin ser independents.

La intenció del projecte fotogràfic és la de construir un record d’aquesta experiència compartida fent que esdevingui una acció per despertar consciències a través de la imatge, així com també els factors que hi interactuen com són el temps, l’espai i l’entorn. 

A més de l’exposició, el proper divendres 22 de gener es farà una xerrada amb l’artista de l’obra, Eva Salvador. L’acte, organitzat pel Cercle Artístic del Moianès, es durà a terme a l’Auditori de Sant Josep a dos quarts de 8 de la tarda. 

Finalment, la Biblioteca també ha organitzat una tertúlia sobre la novel·la “Sula” de l’escriptora i Premi Nobel de Literatura Toni Morrison. Això serà el proper dimarts 26 de gener a dos quarts de 8 de la tarda, a càrrec del filòleg anglès Pep Monsech. 

En cas de no poder-se fer presencialment, els actes previstos es faran de forma virtual.

Related Posts