Ona Moianès

La cultura esdevé essencial a Oló amb la programació de dos espectacles el cap de setmana

La cultura esdevé essencial a Oló amb la programació de dos espectacles el cap de setmana

La pandèmia ha obligat a suspendre multitud d’actes arreu del territori. Malgrat tot, Santa Maria d’Oló ha mirat d’adaptar la Festa Major d’Hivern en honor al seu patró, Sant Sebastià, repensant el seu format. D’aquesta manera, no hi haurà ni caminades pel terme municipal ni xocolatada, però sí dos espectacles: un dissabte i un diumenge. 

Per exemple: el proper dissabte 23 de gener, el polifacètic cantant d’Els Pets, Lluís Gavaldà, visitarà l’espai Hemalosa amb el seu nou espectacle “A la carta”. Ho farà a les 7 de la tarda acompanyat del pianista Joan Pau Chaves assegurant un concert íntim i especial, on sonaran cançons d’Els Pets i també altres composicions més “amagades”. L’espectacle, anunciat sota el segell de #CulturaSegura, està pensat per aforaments limitats de poca audiència. A més, es seguiran tots el protocols de seguretat adients. Les entrades ja es poden comprar a través de la plataforma “entràpolis” a un preu de 15 euros o directament a taquilla per 18.

D’altra banda, diumenge 24 aterra una producció de Testimoni Escènic i Cal Gras amb el protagonisme de Rah-mon Roma i el seu espectacle “Reach Up High”. L’animador infantil proposa un “show” familiar on viatjar pel món compartit de dues llengües com són el català i l’anglès. Les entrades ja són a la venda a un preu de 6 euros anticipada o a 8 si es compra el mateix dia a l’entrada de l’Espai Hemalosa.

Related Posts