Ona Moianès

Coneixem els candidats del Moianès: Àlex Mur (PDeCAT)

Coneixem els candidats del Moianès: Àlex Mur (PDeCAT)

Amb només 23 anys, el moianès Àlex Mur Creus va de número 27 a les llistes del PDeCAT a les eleccions del Parlament de Catalunya del proper diumenge.

A l’Àlex sempre li ha agradat la política. Pot ser per això va cursar el grau de Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat de Barcelona. Actualment està fent un màster en direcció estratègica de seguretat i l’any passat en va acabar un en prevenció de la radicalització. Professionalment ha treballat tant en l’empresa privada com en l’administració pública en tasques administratives. President comarcal del PDeCat, l’Àlex Mur va decidir fer aquest pas a la política parlamentària per defensar els interessos del Moianès “en un moment molt important pel país”. 

De fet, el PDeCat va fer un dels actes de campanya més matiners al BCN Drone Center de Moià, on l’Àlex va acompanyar la candidata a la presidència del Partit Demòcrata, Àngels Chacón. Mur també ha posat sobre la taula algunes de les propostes que des del PDeCat volen dur a terme a la comarca. Un exemple n’és la millora de la carretera C-59, que està considerada la novena via més perillosa de tot Catalunya. Segons Mur, el projecte aprovat pel Departament de Territori, encapçalat pel Conseller Damià Calvet, és insuficient. 

D’altres propostes per part del PDeCat del Moianès són la inversió d’un equipament de radiologia, tant tècnic com personal, al CAP de Moià; així com també el desplegament d’una patrulla de Mossos d’Esquadra les 24 hores i sistemes de videovigilància a la comarca. 

Com a actes de campanya recents, el Partit Demòcrata ha visitat el Banc d’Aliments de Moià que ajuden a 350 persones amb aliments i roba. També han mantingut una conversa amb la presidenta de l’Associació de Botiguers i Comerciants de Moià. Finalment, justament ahir dimecres van visitar la població de Collsuspina per defensar el sector primari a la comarca. 

Val a dir que Rosa Ponsa, presidenta dels Tres Tombs de Moià, també es presenta a les llistes del PDeCAT tot i que ho fa en un dels últims llocs: vuitena en l’apartat de suplents. 

Related Posts