Ona Moianès

Dilluns es posa en marxa el bus que connecta el Moianès amb la UAB

Dilluns es posa en marxa el bus que connecta el Moianès amb la UAB

A partir del proper 15 de febrer comença a funcionar el servei de transport públic que va del Moianès fins a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Un servei pel qual el Jovent Republicà del Moianès va fer una campanya per aconseguir-lo. Finalment, aquesta petició arriba a fer-se realitat ara, coincidint amb l’inici de les classes presencials a l’Autònoma.

Des del Departament de Territori i Sostenibilitat s’ha posat en marxa noves línies de bus que han de connectar Osona, la Vall del Tenes i el Moianès amb el centre. Aquests nous serveis estan operats per l’empresa Sagalés. El servei de bus al Moianès comptarà amb tres expedicions: tres anades i tres tornades que s’ajustaran a les hores d’entrada i sortida dels estudiants.

Segons el director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, aquest nou servei “ha d’ampliar la xarxa de transport públic sostenible a pobles que fins ara no comptaven amb una alternativa al vehicle privat”. De la mateixa manera, Saldoni ha destacat que la iniciativa “millora les opcions de mobilitat per motius d’estudi, un dret que s’ha de facilitar al màxim des de les administracions”.

En total, s’han programat 19 noves línies de connexió de tot el territori amb la Universitat Autònoma.

Related Posts