Ona Moianès

Oló investeix nou alcalde demà al matí

Oló investeix nou alcalde demà al matí

NÚRIA PICAS RODOREDA- A partir de les 11 de demà, Santa Maria d’Oló tindrà nou alcalde. És en aquesta hora que es preveu el ple d’investidura de l’alcalde entrant, Enric Güell i del nou equip de govern de l’Ajuntament del poble.  El nou consistori, amb majoria absoluta d’ERC-Acord Municipal, afronta aquesta etapa amb “molta il·lusió, i amb moltes ganes de treballar”. De fet, el traspàs per part de l’actual Ajuntament cap al que demà es constituirà, ja va començar fa un parell de setmanes, si bé aquesta està sent la més intensa.

També hi ha hagut converses entre els dos grups polítics que van concórrer a les eleccions el passat 24 de maig. En un principi, i en declaracions en aquest mitjà, el grup d’Independents, liderat per Enric Güell, es quedaria les 6 regidories. Per la seva part, CIU Oló, també en declaracions a ONAMOIANES, ha afirmat que formarà part de l’oposició, “una oposició constructiva”. De totes maneres han afirmat que demà a la votació no donaran suport al cap de llista d’Oló som tots, sinó a la líder de CIU Oló, Laia Comes.

El futur Ajuntament s’estructurarà a través de 6 regidories: Alcaldia i Benestar social, amb Enric Güell al capdavant, Medi ambient i territori, Dolors Serral, Hisenda i Educació, Ester Aymà, Serveis, Ramon Iglesias, Urbanisme, Guillem Sala i Esports i Cultura, Xavier Baraut. Aquestes 6 regidories es repartiran en comissions de treball, i serà en aquestes comissions on entraran en joc els tres regidors de l’oposició; Laia Comes, Xavier Matas i Eduard Furné.

 

Related Posts