Ona Moianès

La penya blaugrana d’Oló dóna suport als refugiats amb la campanya “Tant se val d’on venim”

La penya blaugrana d’Oló dóna suport als refugiats amb la campanya “Tant se val d’on venim”

 

• És una iniciativa del Fútbol Club Barcelona que vol recaptar diners i fer sensibilització vers al tema dels refugiats

 

NÚRIA PICAS RODOREDA – El F.C. Barcelona ha posat a la disposició de totes les penyes blaugranes que ho vulguin entrades per anar al camp Nou a veure el partit Barça – Villanovense, que es jugarà el proper 2 de desembre. Cada penya s’encarregarà llavors de canalitzar-les a través de les escoles i instituts dels seus pobles – ja que la campanya va dirigida principalment a nens i nenes- i la recaptació aconseguida de les entrades es destinarà a l’acció solidària.
I sembla que aquesta proposta ha agradat i molt a Santa Maria d’Oló, on s’han apuntat fins a 90 persones, entre adults i infants. Des de la penya d’Oló consideren “un èxit la iniciativa” i expliquen que “és una bona oportunitat per poder anar al camp amb família”. Els autobusos amb els que s’anirà a Barcelona els pagarà la penya Blaugrana d’Oló i així la recaptació es pot destinar íntegrament al projecte.
A més, a partir d’ara la penya ha decidit oferir la possibilitat a tots els menors d’edat de poder-se inscriure com a socis de forma gratuïta a la penya fins que assoleixin la majoria d’edat (llavors el cost serà de 10 euros l’any). Aquesta decisió s’ha pres per poder engrandir la penya, i poder tenir així més pes davant de la resta de penyes i davant del F.C Barcelona mateix.

Related Posts

Leave a Reply