Ona Moianès

Gerard Morales guanya per primera vegada la Cursa dels Dos Turons

Gerard Morales guanya per primera vegada la Cursa dels Dos Turons

  • Carme Tort guanya per davant de Núria Picas

 

JORDI GIBERT TEIXIDOR – Un matí on es respirava atletisme i muntanya pels carrers de Moià, començava amb una canicròs de 10 quilòmetres que ha tingut una bon nombre de parelles participants. Els guanyadors han estat en Dani Blasi i l’Ona, la seva gossa, els dos de Moià. De manera esglaonada han anat començant les diferents proves, com la marxa nòrdica i la cursa XXS pels corredors més menuts que han pujat la seva primera muntanya.

El temps acompanyava, cel serè i sense rastre de la boira que sol fer acte de presència als dos turons. Abans de disputar-se la cursa principal s’ha disputat la de 5 Km. On el basc Iñaki Goenada s’ha emportat la victòria.

A les 10 del matí ha arribat el gran moment, el tret de sortida de la XIV cursa de Muntanya dels 2 turons. Els participants han sortit amb pas decidit per acabar de treure’s el fred que els menys dos graus de temperatura els havia posat als ossos.

Una hora i tres minuts més tard, el corredor local de l’equip Buff Gerard Morales per fi aconseguia guanyar la prova després d’onze participacions. Morales ha arribat content a la línia de meta després de portar els últims mesos del 2015 amb molèsties als peus i haver-se perdut la cita l’any passat per un atropellament quan anava amb bicicleta. Tot i així ha començat el 2016 amb pas valent.

Quan passaven 16 minuts de l’hora de cursa, la corredora artanenca Carme Tort ha arribat proclamant-se campiona de la prova femenina. La corredora de l’equip Buff a començat amb un ritme fort que les seves rivals no han pogut seguir.

Uns minuts més tard han entrat plegades Núria Picas i Núria Pedrissa, del GEMI. Picas ha reconegut la feina del GEMI com a organitzadora de la cursa i els seus voluntaris que, com Núria Pedrissa, porten anys corrent i esforçant-se perquè la Dos Turons sigui una realitat cada any.

Related Posts

Leave a Reply