Ona Moianès

El F.C. Oló entra en l’última fase d’ampliació de les instal•lacions

El F.C. Oló entra en l’última fase d’ampliació de les instal•lacions

JORDI GIBERT TEIXIDOR- Des de que l’equip de l’Oló es va tornar a calçar les botes per recuperar els partits de futbol a l’humil estadi Josep Sauleda,  jugadors , entrenadors i directiva no s’han limitat a complir les seves funcions dins del rectangle joc i sempre han estat part activa de la vida del poble organitzant nombrosos actes com el recent Cagaburros, un quinto popular o un dinar obert al poble.

Aquestes energies invertides cap a la resta d’olonencs han permès fer un raconet per millorar les modestes instal·lacions al camp: nous llums per il·luminar el terreny de joc, canviar la instal·lació elèctrica, bancs per veure el partit, uns lavabos per l’afició i una ampliació del bar. D’aquesta manera des del club es vol “que el soci i l’aficionat trobin un camp més acollidor per venir a veure els partits dels diumenges a la tarda”.

A més a més, juntament amb les aportacions dels patrocinadors, també del municipi, aquets recursos permeten pagar les fitxes dels jugadors, els àrbitres de cada jornada i totes aquelles despeses necessàries perquè  l’Oló segueixi competint.

Acaba de començar la segona volta del campionat i aquestes noves reformes fetes amb la contribució de tots comencen a estar a disposició dels aficionats del F.C. Oló.

Related Posts

Leave a Reply