Ona Moianès

Un ramat de vaques fereix dos veïns de Calders i mata el seu gos

Un ramat de vaques fereix dos veïns de Calders i mata el seu gos

 

  • Els gossos van originar el conflicte empaintant els vedells del ramat

 

El passat 13 de febrer, un ramat de vaques va atacar un matrimoni de Calders de 59 i 51 anys, un fet insòlit. Tal i com han informat el Regió7 i l’ACN, la parella passejava amb els seus dos gossos per la finca on hi havia el ramat quan se’ls van escapar i van començar a empaitar els vedells.

Llavors va ser quan les vaques van passar a l’atac i van envestir els gossos. Per protegir-los, els propietaris dels gossos van agafar-los en braços per defensar-los, però les vaques van insistir fins arribar a matar un dels gossos i ferir greument els dos calderins. Una de les víctimes fins i tot va ser ingressada a la Vall d’Hebron amb diverses costelles trencades i una ferida a la cara. Ara, el matrimoni es recupera favorablement de les lesions a casa seva.

El propietari del ramat ha declarat a l’ACN que es tracta d'”un fet “excepcional” que “es troba totalment fora del normal”, i ha explicat que les vaques són uns animals pacífics, però que poden reaccionar així quan se senten agredides o amenaçades, com va ser el cas que els cadells empaitessin els vedells.

Related Posts

Leave a Reply