Ona Moianès

La Diputació impulsa tres noves pàgines web municipals al Moianès

La Diputació impulsa tres noves pàgines web municipals al Moianès

 

  • 13 municipis de la demarcació han renovat la seva web

 

Els ajuntaments de Castellcir, Collsuspina i Calders han estrenat web institucional amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’intenció és crear en aquests portals una arquitectura de continguts millorada i un disseny actualitzat, amb la finalitat de prestar serveis de forma més eficient a la ciutadania i assegurar el compliment de la legalitat.

La Diputació de Barcelona assessora, implanta i gestiona el manteniment de portals corporatius als municipis menors de 50.000 habitants. La presència institucional a Internet és una de les línies de suport als municipis del Catàleg de serveis de la Diputació, i s’emmarca dins del capítol de sistemes d’informació municipals.

En total, 13 municipis de la demarcació han renovat les seves webs municipals: Castellcir, Collsuspina, Calders (Moianès), Gelida, Sant Cugat de Sesgarrigues (Alt Penedès), la Llagosta, Lliçà de Vall, Parets del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental), Marganell (Bages), Rellinars (Vallès Occidental), Sant Hipòlit de Voltregà i Vilanova de Sau (Osona).

Related Posts

Leave a Reply