Ona Moianès

Josep Mas i Meritxell Cano, guanyadors de la IV Salta Marrades a Oló

Josep Mas i Meritxell Cano, guanyadors de la IV Salta Marrades a Oló

 

  • Aleix Solergibert i Mar Córdoba aconsegueixen la categoria de 8 km
  • David Flórez, Montserrat Serral, Arnau Flórez i Sandra Flórez, guanyadors locals

 

ALBERT VILANOVA FARRÉS – Aquest passat diumenge al matí, es va celebrar a Santa Maria d’Oló la IV edició de la Cursa de Muntanya ‘Salta Marrades’. La cursa estaba composta per dues proves de 16 i 8 quilòmetres, per tal de permetre que els corredors menys professionals també poguessin formar-ne part. L’assistència va ser un èxit, i un dia abans el Centre Excursionista d’Oló ja va anunciar que s’havien exhaurit els 200 dorsals disponibles, pel que molta gent encara es va quedar sense participar-hi.

Josep Mas, navarclí i guanyador en 16 quilòmetres de la categoria masculina per segon any consecutiu amb un temps d’1:13:52, explicava que després d’aconseguir la primera posició que acostuma a fer curses més llargues, i aquesta li és perfecta “en aquesta època de l’any, com a part de la pretemporada”. Per la seva banda, Meritxell Cano (01:40:08), campiona femenina, va valorar positivament el terreny de la prova, ja que ella afirma que “hi havia molt roc, i jo si no hi ha roc no hi vaig”.

En aquesta mateixa categoria, els vencedors van ser David Flórez (01:21:51) i Monsterrat Serral (01:44:47). Sobre la cursa, l’olonenc va explicar que “hi havia algun punt dur, com la pujada del km 5”, però tot i això va marcar un gran temps.

Pel que fa la cursa més curta, els líders de la general van ser Aleix Solergibert (00:39:16) i Mar Córdoba (00:48:33). En aquesta categoria, Arnau Flórez (00:48:39) i Sandra Flórez (00:59:02) van ser els millors locals, mentre també es va disputar una ‘MiniMarrades’ amb més de 30 nens que van córrer en un circuit tot esperant l’arribada dels més grans.

Finalment, es va passar a l’entrega de premis i a un pilot de sortejos entre tots els participants de la cursa. Així, es va posar punt i final a una Salta Marrades on hi van col·laborar 70 persones, i que segons els propis organitzadors del Centre Excursionista d’Oló “gaudeix d’una molt bona salut i li queda molta vida”.

Podeu consultar totes les classificacions aquí.

Related Posts

Leave a Reply