Ona Moianès

L’Estany celebra la Festa Jove amb un dia molt complet

L’Estany celebra la Festa Jove amb un dia molt complet

La Festa Jove de l’Estany va començar aquest dissabte al matí, a la Casa de cultura, mitjançant el taller ‘Instagram, selfies i fotos per xarxes socials’ a càrrec de Fernando Prats, on va ensenyar a fer i gestionar les fotografies en xarxes socials tant a nivell teòric com pràctic.

De 3 a 7 de la tarda, es podia fer una ruta en segway pel rec de les Nogueres, amb sortida a davant de la piscina cada 15 minuts. També a la tarda, quan la participació va ser més gran, Lourdes Barquero va impartir al Cine una classe-taller d’African Dance Revolution, que va comptar amb una demostració oberta a tothom a les 6. Just després d’això, a l’Escola hi va tenir lloc un taller de cuina de montaditos, anomenat ‘El pa com a base, la imaginació com a complement’, a càrrec de Conxi Molina.

Posteriorment, l’activitat va tornar al Cine per quedar-s’hi. Primer, amb un sopar que valia 5€ i que oferia un descompte d’1€ per cada activitat realitzada pels assistents, pel que era gratuït pels que havien participat a totes. Havent sopat, els olonencs S’temple bar van fer un concert amb el seu estil que fusiona sons irlandesos i catalans. Finalment, DJ Pere va tancar la Festa Jove de l’Estany.

Related Posts

Leave a Reply