Ona Moianès

‘Oló amb els refugiats’ organitza una recollida de material

‘Oló amb els refugiats’ organitza una recollida de material

ALBERT VILANOVA FARRÉS – A Santa Maria d’Oló s’hi ha format un grup de voluntaris amb l’intenció d'”ajudar i donar suport a les entitats, associacions i ONG que treballen a favor de les persones refugiades”, a causa de la situació conflictiva que s’està vivint darrerament.

Amb aquest objectiu, ‘Oló amb els refugiats’ organitza avui, de les 15:00 a les 19:30 al Centre Recreatiu del poble, una recollida de material per als refugiats de Síria que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Oló.

El que material que es necessita, segons els organitzadors, és molt divers. Sobretot es demana roba de tot tipus, com és roba d’abric, calçat, roba interior (imprescindible que sigui nova), mitjons, samarretes, malles, roba impermeable, roba d’embarassada, etc.

D’altra banda, també fan falta complements i material higiènic com ara cotxets, portabebès, compreses i bolquers, tovalloletes i mocadors, sabó, pasta de dents… I més material necessari com motxilles, llanternes, tendes de campanya, material de primers auxilis (paracetamol, tiretes…) i també joguines de butxaca que puguin rebre els nens refugiats i que puguin transportar fàcilment.

En cas que no es disposi de material però es vulgui aportar alguna cosa, al Centre Recreatiu també hi haurà una guardiola on la gent podrà posar-hi diners per col.laborar econòmicament amb el transport. A més, també es poden fer aportacions econòmiques directament a través del número de compte de Cerdanyola Solidària (foto), que és una de les ONG que organitza la recollida de roba.

1001122_1717661638476637_4799226661879327919_n

Related Posts

Leave a Reply