Ona Moianès

El Servei d’Ocupació del Moianès ha gestionat 64 ofertes de feina durant el primer trimestre

El Servei d’Ocupació del Moianès ha gestionat 64 ofertes de feina durant el primer trimestre

 

  • Augment considerable respecte la mitjana de l’any passat

 

El Servei d’Ocupació del Moianès ha gestionat un total de 64 ofertes laborals durant el primer trimestre d’aquest 2016. D’aquestes, els sectors més demandats han estat el Servei a les persones, personal administratiu i d’hostaleria i també les que es refereixen a professionals tècnics i personal per a la indústria alimentària, logística, comerç i ramaderia. Les 64 ofertes d’enguany signifiquen el 37% del total que es van gestionar durant tot el 2015.

En aquests tres mesos, també s’han realitzat 829 entrevistes a gent que està buscant feina, de les quals 105 han sigut a usuaris nous. Des del Consorci es diu que aquestes dades s’han aconseguit gràcies a la difusió de la web del Consorci, les xarxes socials i el butlletí digital. En aquest sentit, a www.consorcidelmoianes.cat s’hi programen cursos per ajudar la gent a trobar feina.

Pel que fa a l’Àrea d’Emprenedoria i Empreses del Consorci (on hi destaquen e projecte Coneixemp i el Programa Reempresa), s’ha donat resposta a 74 consultes noves, de les quals 34 són d’emprenedors i 40 d’empreses que ja existeixen, sobretot del sector de serveis i turisme, seguit per comerç, construcció, sector primari i secundari.

Related Posts

Leave a Reply