Ona Moianès

Castellterçol acull la presentació del projecte ‘Moianès 42’

Castellterçol acull la presentació del projecte ‘Moianès 42’

 

  • Constarà d’una xerrada i dues conferències

 

ALBERT VILANOVA FARRÉS – Avui a les 7 de la tarda, es presentarà el projecte ‘Moianès 42’ a Castellterçol. Aquest programa es fonamenta en tres potes diferents: l’ocupació per a persones, una major capacitat de les empreses a partir del treball comú i l’unificació i augment de serveis que li correspon al Moianès pel fet de ser comarca.

Per la gerent del Consorci, Marta Purtí, aquest últim punt és clau ja que “com que s’han ajuntat pobles de tres comarques, ara mateix els serveis es reben de tres maneres diferents”. Així doncs, Purtí diu que a més d’unificar-los, s’han d'”integrar perquè la gent en pugui tenir molts més” dels que ja existeixen.

El pla s’escenificarà mitjançant una xerrada explicativa i dues conferències d’experts sobre l’ocupació i el treball conjunt d’empreses. Tot i això, el ‘Moianès 42’ tindrà més actes repartits per tota la comarca. En aquest sentit, Marta Purtí assegura que “les accions estan descentralitzades”. Sense anar més lluny, hi ha un projecte que es diu ‘Escola de formació’ que “s’anirà distribuint per tots els municipis”.

Les conferències que es podran veure al Centre d’Espai Escènic de Castellterçol són Innovació centrada en les persones per a la millora de l’ocupació, a càrrec del Dr. Jordi Colobrans i Clústers com a eina de millora competitiva per a les empreses, a càrrec del Sr. Joan Martí. A més, la presentació també comptarà amb la presència de la Sra. Mercè Garau, Directora del Servei d’Ocupació de Catalunya, i del president del Consorci del Moianès, Oriol Batlló. Finalment, el públic podrà gaudir d’una degustació de productes del Moianès.

Related Posts

Leave a Reply