Ona Moianès

Polèmica per la gestió de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Oló

Polèmica per la gestió de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Oló

 

  • Crítiques del diputat David Bonvehí i el grup de Convergència Oló

 

ALBERT VILANOVA FARRÉS – Ahir al matí, el diputat de Junts pel Sí al Parlament de Catalunya David Bonvehí va publicar dues captures de pantalla al Facebook sobre la gestió de les xarxes socials de l’Ajuntament de Santa Maria d’Oló, acompanyades de la frase “Ai que alguns confonen les institucions amb el seu Partit”.

En aquestes publicacions de l’Ajuntament, s’hi troben un retuit manual d’ERC Moianès sobre un acte de campanya d’Esquerra Republicana i un post al Facebook anunciant el mateix acte, un berenar – tertúlia que comptava amb la presència de Dionís Guiteras, Joan Puigcercós, Meritxell Benedí i Laura Vilagrà. A més a més, diversos comentaris a la publicació també critiquen que el Twitter de l’Ajuntament d’Oló tingui el logotip de Junts pel Sí a la foto de perfil.


Un parell d’hores més tard, Convergència Oló es va afegir a l’opinió de Bonvehí a través de Facebook, on van qualificar el fet de “molt desafortunat i gens oportú”. En aquest missatge també van aclarir que no posen en dubte “que hagi sigut voluntat d’informació”. A més, també demanaven la retirada de les publicacions per part de l’Ajuntament, cosa que ja es va fer ràpidament.

Related Posts

Leave a Reply