Ona Moianès

Castellterçol acollirà un any més la trobada 4×4 solidària ‘LaRange’

Castellterçol acollirà un any més la trobada 4×4 solidària ‘LaRange’

 

  • Ja és la cinquena edició

 

ALBERT VILANOVA FARRÉS – El cap de setmana del 24 i el 25 de setembre, arribarà un any més a Castellterçol la trobada 4×4 solidària ‘LaRange’. En aquesta ocasió, la trobada arriba ja a la seva cinquena edició consecutiva.

El període d’inscripció ja està obert (més informació a la pàgina web http://larange.es). Els preus anticipats que hauran de pagar els participants per formar-ne part seran de 12€ per cotxe cada dia, o 20€ per participar-hi dissabte i diumenge, tot i que el mateix dia també s’hi podran inscriure pagant 17€ per un dia o 30€ pels dos.

La trobada durarà tot el dissabte, de 10 a 19 i el diumenge a matí, de 10 a 14. Pel que fa al dissabte, es pararà l’activitat a circuit de 14 a 16 per dinar. En aquest sentit, l’organització fa 3 propostes a la gent: dinar al mateix circuit, a la Masia fortalesa medieval La Manyosa o a la Fonada Safaja, a Sant Quirze.

A més a més, el circuit disposarà de servei de bar i música perquè la gent pugui gaudir d’una jornada molt completa. El circuit ofereix dues zones: una per cotxes de sèrie o conductors menys experimentats i una altra pels més extrems i atrevits. I a tot això se li ha d’afegir una cuba de 3.000 litres d’aigua que es farà servir per crear zones de fang.

Finament, aquest any també destaquen es múltiples premis que l’organització entregarà i el pica pica i paella que oferirà als que el dissabte aguantin fins al final. Aquesta trobada solidària, a més, també es podrà seguir a les xarxes amb els hashtags oficials: #solidario4x4larange #larange2016

Related Posts

Leave a Reply