Ona Moianès

El Moianès promou la ‘Comarca 42’ en un cap de setmana intens

El Moianès promou la ‘Comarca 42’ en un cap de setmana intens

 

  • Promoció cultural, gastronòmica, esportiva, de natura i turística

 

ALBERT VILANOVA FARRÉS – El Moianès oferirà dos dies plens d’activitats durant el proper cap de setmana del 8 i 9 d’octubre per donar a conèixer la comarca 42. El número de la comarca (el Moianès és la número 42 a Catalunya) i també la situació geogràfica (el Moianès es troba a uns 42 quilòmetres de Barcelona) és el que ha portat la campanya a dir-se MOIANÈS 42.

El proper divendres a les 7 de la tarda , a l’Auditori Sant Josep de Moià, es presentaran totes les activitats que es desenvoluparan el cap de setmana. L’objectiu principal de la campanya és promocionar els recursos que pot oferir el territori en gastronomia, cultura, turisme, natura i esport a partir del paisatge, les activitats que es poden fer a la comarca i els llocs emblemàtics que es poden visitar.

A més a més, la MOIANÈS 42 compta amb la implicació d’allotjaments, restaurants, comerços i activitats de tota la comarca. Així, al llarg de tot el cap de setmana es podrà gaudir de més de 100 ofertes que tenen com a punt de partida el 4 i el 2 de la comarca (4 nits al preu de 2, 4 nits amb el 20% de descompte, 4 o 2 nits amb esmorzar gratuït, àpats per a 4 adults amb dos més de regal per nens…) que estan publicades al web www. moianesmes.cat/propostes-a-un-bon-preu.

El primer acte destacat de la campanya serà el mateix divendres, amb la xerrada sobre “Les curiositats del clima del Moianès” a càrrec del meteoròleg de TV3 Eloi Cordomí, mentre que en aquest sentit l’alpinista Araceli Segarra parlarà de “L’alpinisme, una filosofia de vida” diumenge a la tarda.

Les activitats centrals es concentraran a Moià tot el diumenge. Al matí es donaran a conèixer productes de la terra amb presentacions i degustacions de diferents productors i elaboradors de la comarca, i hi haurà parades de productes al carrer i fira d’artesans i entitats. Paral·lelament, hi haurà plantada, cercavila i ballada de gegants i actuacions dels falcons de Castellcir. També en l’àmbit cultural, durant tot el dia es comptarà amb la Recreació històrica del 1714 (foto), amb campaments, desfilada de soldats, concurs de tiradors i la representació de l’assalt de les muralles de Barcelona l’11 de setembre de 1714.

Finalment, un concert de The Messengers i una degustació de tapes amb gust de Moianès posaran el punt i final a un cap de setmana intens a la comarca.

Related Posts

Leave a Reply